Najbolji izbor za odmor

U Crnoj Gori godišnje ima 270 sunčanih dana a prosječna godišnja  temperatura iznosi 15,5°. Kupališna sezona  traje od 6 do 7 mjeseci. Počinje u maju i traje sve do oktobra.

Dobre Vode su smještene u jugoistočnom dijelu Crne Gore i nalaze se 8 km od centra Bara prema Ulcinju.

Villa Laguna je smjestena ispod magistralnog puta Ulcinj-Bar i udaljena je 15 km od graničnog prelaza Sukobin, a 75 km od graničnog prelaza Debeli Brijeg. Od Podgorice i Tivta smo udaljeni svega 50, a od željezničke stanice 8 km. Autobusko stajalište udaljeno je 50 m od vile sto omogućava dobru i brzu komunikaciju sa susjednim gradovima Ulcinj, Sutomore, Bar…

Villa Laguna se nalazi 350 m od plaže Veliki Pjesak koja po čistoći vode spada u plaže I kategorije. Plaža je lučkog oblika dužine 480 m, prosječna širina joj je 29 m a površina 13920 m2. Kapacitet plaže je 2784 kupača. Podloga joj je šljunkovita. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje raznih sportskih rekvizita, spasilačkom službom i brojnim ugostiteljskim objektima. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Plažu svakodnevno posjećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

A few years later, the replica watches uk brand added a Cyclops eye to the replica watches classic series. It is unique and practical. It not only facilitates the wearer's observation of the replica watches online calendar, but also has a certain degree of brand recognition. It is rolex replica a great symbol of Rolex watches. design.