Najbolji izbor za odmor

U Crnoj Gori godišnje ima 270 sunčanih dana a prosječna godišnja  temperatura iznosi 15,5°. Kupališna sezona  traje od 6 do 7 mjeseci. Počinje u maju i traje sve do oktobra.

Dobre Vode su smještene u jugoistočnom dijelu Crne Gore i nalaze se 8 km od centra Bara prema Ulcinju.

Villa Laguna je smjestena ispod magistralnog puta Ulcinj-Bar i udaljena je 15 km od graničnog prelaza Sukobin, a 75 km od graničnog prelaza Debeli Brijeg. Od Podgorice i Tivta smo udaljeni svega 50, a od željezničke stanice 8 km. Autobusko stajalište udaljeno je 50 m od vile sto omogućava dobru i brzu komunikaciju sa susjednim gradovima Ulcinj, Sutomore, Bar…

Villa Laguna se nalazi 350 m od plaže Veliki Pjesak koja po čistoći vode spada u plaže I kategorije. Plaža je lučkog oblika dužine 480 m, prosječna širina joj je 29 m a površina 13920 m2. Kapacitet plaže je 2784 kupača. Podloga joj je šljunkovita. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje raznih sportskih rekvizita, spasilačkom službom i brojnim ugostiteljskim objektima. Na plaži možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Plažu svakodnevno posjećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

丰胸的最佳时刻是产后6个月之后丰胸方法,或是比及中止给婴儿哺乳的6个月之后。产后6个月之前这段时刻并不合适任何丰胸产后丰胸方法,由于在6个月之内需要给孩子哺乳,一起还需要恢复元气,过早的丰胸丰胸导师,虽然能到达效果,可是也会对女人本身形成一定的伤害酒酿蛋丰胸方法。